beste vakantie 2017
Wintersport,  Zomervakantie

De leukste vakantiebestemmingen

Iedereen gaat wel eens op vakantie, sommige mensen kiezen juist voor de wintersport en sommige houden meer van de warme zon tijdens een zomervakantie. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om twee keer per jaar op vakantie te gaan, echter laat het budget dit vaak niet toe, vooral wanneer je met een heel gezin op vakantie gaat. Wij hebben speciaal voor jullie een overzicht gemaakt van de leukste vakantiebestemmingen binnen Europa.

Griekenland

Vakantie in Griekenland is de place 2 be als het aankomt op een gezellige maar ook warme vakantie. Gegarandeerd warm weer, lekker eten en genieten van de lichtblauwe oceaan. Griekenland is voornamelijk bekend om de kleine eilandjes rondom Griekenland, waaronder Kos, Kreta en Rhodos. Voornamelijk Rhodos wordt jaarlijks overspoeld met Nederlandse toeristen, echter kozen het afgelopen jaar, vanwege de diverse problemen meer mensen voor een vakantie in Spanje.

Vakanties voor de jeugd

Je kent het vast wel, je bent 16 jaar en hebt een grote groep vrienden waarmee je voor het eerst op vakantie gaat. Uiteraard is het eerste jaar verstandig om ergens te gaan kamperen in Nederland. Veel gekozen plekken door jongeren zijn Terschelling of Zeeland. Echter kiezen veel jongeren van een iets oudere leeftijd voor de vakantieplaatsen waar er zon, zee en kroegen zijn. De ideale plekken voor zulke vakanties zijn bijvoorbeeld Sunny Beach Bulgarije, Chersonissos in Griekenland of Mallorca in Spanje.

Rustige vakanties

Ben je niet op zoek naar pure sensatie en ben je ouder, dan kun je kiezen voor een rustige fiets- of wandelvakantie. Genieten van het uitzicht, de mooie bergen en van de buitenlucht.
Voor een rustige wandelvakantie zijn diverse bestemmingen beschikbaar, waaronder Engeland, Ierland of Zwitserland, maar tevens zeer warme landen zoals Spanje of Portugal. Je ziet dat ook veel mensen die kiezen voor dit type vakanties graag een stuk verder weggaan. Denk hierbij aan een Wandelvakantie China of een reis richting Thailand.