Vliegvelden

Parkeren bij Schiphol Airport

Is het weer tijd voor vakantie en moet u vliegen via Schiphol en wilt u parkeren bij Schiphol Airport? U heeft gebruik gemaakt van uw auto, maar u bent een beetje aan de late kant of u houdt gewoon van service, dan is valet parking wel iets voor u.

U betaalt hier wel wat meer, maar u krijgt ook veel meer service. U hoeft uw auto namelijk alleen maar te parkeren op het valet parkeergebied en u heeft geen omkijken meer naar uw auto. U hoeft dan alleen nog maar uw sleutel af te geven en uw auto wordt voor u geparkeerd op een beveiligde en afgesloten parkeerplaats. Dus u heeft verder geen parkeerstress meer enzovoorts en uw auto is in goede handen. Als u voordelig parkeren Schiphol wilt kunt u dit het beste vergelijken via een vergelijking site om toch de kosten te dekken.

Bij terugkomst

Als u weer terug komt, staat u auto weer voor u klaar bij de terminal, waardoor u geen lange afstanden hoeft af te leggen met uw bagage en dus weer snel op weg bent naar huis.
Er zijn ook extra services bij te boeken, zoals autowassen, ruitenvloeistof bijvullen, boeketservice enzovoorts. Als u hiervan gebruik wilt maken, dient u dit al aan te geven bij de boeking. U dient valet parking via internet te boeken, hierdoor heeft u ook meteen inzicht in de kosten.
Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op valet parking bij Schiphol voor mensen die regelmatig met het vliegtuig weg moeten. U krijgt dan de eerste drie dagen korting op het parkeren.