Accommodaties

Teamuitje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, een originele bestemming of de perfecte ingrediënten voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Kijk dan eens op Uitmetvrienden.nl. De ideale start om een goed teamuitje voor jou en je collega’s te organiseren.

Teamuitje kiezen

Heb je jezelf opgeworpen om het teamuitje dit jaar te organiseren of heeft de baas jouw vrijwillig aangewezen. Geen nood! Online staat er ruim voldoende informatie over allerlei verschillende soorten teamuitjes. Zelf ben ik begonnen met het lezen van de blog over een teamuitje.

Of je nu een actief uitje wilt, alles wilt richten op samenwerken met collega’s of vooral ook lol met elkaar wilt hebben om zo elkaar beter te leren kennen. Er is voor ieder team wel een geschikt teamuitje te bedenken en te vinden. Ook kun je er meer informatie vinden over een hip terras, een goed restaurant of een leuke bar om met elkaar nog een cocktailworkshop te doen. Tenslotte vind je er ook nog mogelijkheden genoeg om te overnachten. Midden in de stad of juist met rust en ruimte om als team nog eens na te praten.

Escape room als teamuitje

Heel populair tegenwoordig zijn Escape rooms als teamuitje. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is er op gericht om samen te werken en vaak zit er ook nog een competitief element in door te trachten te winnen van het andere team. Daarna kun je natuurlijk met collega’s onder het genot van een drankje alle puzzels nog eens met elkaar doorspreken en kijken waarom sommige zaken wel snel opgelost werden en andere niet.

Maak er met je collega’s een leuke en leerzame dag van maar zorg dat je niet te diep in het glaasje kijkt. De volgende dag moet je “gewoon” weer met elkaar op kantoor of in de werkplaats met elkaar samenwerken.