Landen

Tweede woning in Oostenrijk? Veel voordelen!

Is het jouw droom om een tweede huis te kopen in het buitenland? Maar twijfel je nog in welk land je het beste deze investering kunt doen? En waar je zowel in de zomer als de winter heerlijk kunt verblijven? Oostenrijk is een bestemming die het hele jaar wat te bieden heeft en waar je gunstig kunt investeren in een vakantiehuis. In dit artikelen lees je waarom!

Voor wintersporters en natuurliefhebbers

Veel mensen kiezen ervoor om een tweede huis aan te schaffen in Oostenrijk. Niet zo gek natuurlijk, want Oostenrijk een populair skigebied. Dus ben je een echte ski- of snowboardliefhebber? Dan is Oostenrijk een ideale plek om een vakantiehuis aan te schaffen. Maar ook in de zomer heeft Oostenrijk veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een actieve zomervakantie, waarbij je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of wielrennen!

Ontvang huurinkomsten wanneer je er zelf niet bent

Wanneer er geen sprake is van permanente bewoning, is het in Oostenrijk verplicht om je appartement of vakantiehuis te verhuren wanneer je er zelf niet bent. Wanneer je een woning koopt in een sneeuwzeker gebied zoals Tirol of Kaprun, ben je zeker van maximale bezetting. Dit komt omdat de vraag naar vakantieverblijven hier zeer groot is en er weinig ontwikkelgrond wordt vrijgegeven. De vraag is dus groter dan het aanbod. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de verhuur. Er zijn talloze gerenommeerde touroperators die dit voor je uit handen kunnen nemen en zorg dragen voor jouw appartement wanneer je er zelf niet bent.

Zorgeloos genieten en renderen in één

Ben je enthousiast geworden om een appartement te kopen in Oostenrijk? Oriënteer je dan goed op internet, want er zijn diverse partijen die je hierbij kunnen begeleiden. Hierbij wordt alles uit handen genomen. Van de eerste bezichtiging, de aankoop en de financiering tot het verhuur- en beheerproces. Zo kun je straks zorgeloos genieten en renderen in één!