Luxe Vakanties

Vakantie in de beste hotels

De RIU-keten staat bekend om haar hotels van uitstekende kwaliteit die voornamelijk in Spanje, de Canarische Eilanden en het Caribisch gebied staan. Het in 1953 gestarte bedrijf beschikt momenteel over meer dan 100 hotels. In deze hotels, verdeeld over 16 landen, staan de ruim 25.000 werknemers voor u klaar om u een onbezorgde en prettige vakantie te bezorgen. Echter is RIU nog niet klaar met groeien, wat ertoe leidt dat er jaarlijks nieuwe RIU-hotels hun deuren openen. Momenteel bezet RIU de 30ste plek op de lijst van ’s werelds grootste hotelketens, maar wie weet hoe veel ze nog gaan stijgen. Voor 2015 staan er in ieder geval twee openingen gepland. RIU Palace Antillas en RIU Helios Paradise moeten aankomend jaar beiden klaar zijn om grote hoeveelheden gasten te verwelkomen.

RIU Palace Antillas

Het is nog niet precies bekend wanneer dit hotel klaar is, maar volgens de planning is het eind 2014 of begin 2015 gepiept. Overigens zijn niet alle gasten welkom na de opening aangezien dit hotel alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar oud is. Hierdoor is het hotel ideaal voor rustzoekers en honeymooners die van de Caribische zon en stranden willen genieten zonder gestoord te worden. Of men hier helemaal niets uit wil voeren of juist redelijk actief wil zijn, het is hier allebei mogelijk. RIU Palace Antillas is direct aan het strand gelegen waar u gebruikt kunt maken van ligstoelen, parasols en handdoeken, die tevens ook bij het hotelzwembad te vinden zijn. Activiteiten worden gedurende de dag voor u georganiseerd en ’s avonds worden er shows opgevoerd of wacht het casino op uw bezoek.

RIU Helios Paradise

Helios Paradise RIU opent volgend jaar het RIU Helios Paradise. Dit is alweer haar vijfde hotel in Bulgarije en het vooruitzicht is veelbelovend. Dit kindvriendelijke hotel is gelegen in Sunny Beach en zal daardoor waarschijnlijk ook in trek zijn bij jongeren die op zoek zijn naar een uitgaansvakantie. Ideaal is het verblijf op basis van All Inclusive wat betekent dat u geen maaltijd zelf hoeft te bereiden. Ook prettig is dat het hotel gelijk aan het strand ligt en daarnaast ook nog over meerdere zwembaden beschikt en enkele waterglijbanen. Overdag zorgt de animatie hier voor het nodige vertier en ’s avonds kunt u genieten van livemuziek en shows. Daarnaast is het centrum dichtbij waardoor u ook het bruisende nachtleven van Sunny Beach niet hoeft te missen.