Uncategorized

Vakantie inspiratie voor 2020

Het is inmiddels al maart. Dit kan maar één ding betekenen: de zomer komt eraan! De zomer is het ideale seizoen om lekker op vakantie te gaan om heerlijk uit te rusten. Het vakantie aanbod is heel groot. Het is bijna onmogelijk om je ideale vakantiebestemming te kiezen. In dit artikel ga ik jou dé leukste vakantiebestemmingen vertellen. Ik wens je alvast veel leesplezier! 

Vietnam

Het verre oosten. Voor veel mensen is dit de trip van hun leven. Heerlijk eten, overal mensen en het leeft er elke dag en het weer is perfect. Vietnam is de laatste paar jaren uitgegroeid tot een van de populairste plekken in Azië. Voor één euro kan je al een hele maaltijd eten. Verder heb je in Vietnam heel veel natuur. Maar ook echt heel veel! Je vindt er de mooiste bossen en prachtige stranden waar je heerlijk kan relaxen. Het kan zo zijn dat je aan het begin van je trip de cultuur niet gewend bent. Dit kost natuurlijk eventjes tijd. Ik raad het je aan om rustig te blijven en om eens met een andere blik naar dingen te kijken. Je zult merken dat je de tijd van je leven zult gaan hebben. 

Praag 

Ongeveer 2 uurtjes vliegen en je bent al in het prachtige Praag. Praag staat bekend om zijn mooie historische stad. Je vind in Praag de leukste straatjes met heerlijk eten. Ben je sportief? Dan kan je er ook voor kiezen om een park wandeling te maken. Als je eenmaal boven bent heb je een uitzicht over de hele stad. 

De camping 

Heb jij vliegangst? Geen probleem! Je kan ervoor kiezen om met de auto een roadtrip te maken. De camping in Tsjechië is een gezellig camping die goed te bereiken is met de auto. Heerlijk genieten in de natuur en lekker tot rust komen. Ben jij benieuwd wat voor leuks je er nog meer kan doen? Neem dan een kijkje op https://www.camping2000.com/ voor meer informatie.