Luxe Vakanties,  Zuid-Afrika

Vakantiebestemming Zuid-Afrika

Een erg populaire vakantie bestemming van de laatste jaren is Zuid-Afrika. Het land heeft ontzettend veel mogelijkheden, waardoor er voor iedereen wel wat te vinden is. Er zijn mooie stranden, waar men kan zwemmen en waar bijvoorbeeld veel gesurft wordt. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld grote wijnvelden, kan men mooie steden bezoeken en kan men ook op Safari gaan om de zogenaamde ‘Grote Vijf’ te bezichtigen.

Exclusieve reis naar Zuid-Afrika

Wil je graag een exclusieve reis naar Zuid-Afrika dan zou je eens een kijkje moeten nemen bij Exclusive Culitravel. Zij zijn gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Afrika, waarbij je aan vele mogelijkheden kunt denken zoals speciale golfreizen, culinaire wijnreizen, safari reizen, individuele rondreizen, groepsreizen etc.
Wanneer je op zoek bent naar een luxe vakantiehuis Zuid-Afrika heb je bij Exclusive Culitravel veel mogelijkheden, op de site kun je leuke ideeen opdoen. Er zijn vakantie villa’s in Kaapstad, Stellenbosch, Franschhoek, Somerset West, Johannesburg, Plettenberg Bay, Hermanus, Knysna, Villa’s op Golfresorts, Villa’s in Safari Parken en villa’s op Wine Estates.vakantiehuis zuid-afrika
Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld, gelegen op een schiereiland aan de Tafelbaai en Tafelberg. Men kan een villa huren in de indrukwekkende stad, of juist een mooi vakantiehuis gelegen aan de mooie stranden van de stad. Kaapstad ligt midden tussen de prachtige Kaapse wijnlanden, waar men vele mooie uitstapjes kan doen. Binnen een uur rijden van Kaapstad vind men de plaats Hermanus, waar men ook een villa kan huren. Deze plek staat ook wel bekend als de beste plek ter wereld om walvissen te spotten. Hier kan men ook andere activiteiten doen zoals golfen, zwemmen en wijngaarden bezoeken.
Wil je van het toppunt van luxe en exclusiviteit genieten, dan kan men in een eigen prive lodge in een van de safariparken van Zuid-Afrika verblijven. Men kan hier met een prive gids de Big Five ontdekken, en u in uw villa door een eigen chef en butler geheel laten overdonderen door absolute luxe.