Uncategorized

Welke tas neem ik mee op reis?

Het is zo ver, je hebt je vakantie geboekt! De voorbereidingen kunnen nu officieel beginnen. Je wilt er namelijk voor zorgen dat je alles mee neemt en niet tijdens je vakantie er achter komt dat je iets vergeten bent. Je zou hiervoor kunnen werken met een checklist. Wanneer jij denkt al je spullen in huis te hebben kom je bij het inpakken. Alleen welke tas is nou handig om mee te nemen? Reistassen zijn namelijk niet altijd de beste oplossing.

Maak gebruik van een koffer

Als jij op een vakantie gaat waar je vooral op een plek blijft kun je het beste kiezen voor een koffer. Het gemak van een koffer is dat jij er veel in kan doen en ook nog het overzicht kunt houden. In een koffer zitten namelijk vaak ook meerdere vakken waarmee je goed overzicht houdt van wat je mee hebt. Daarnaast kun je hem ook gemakkelijk mee nemen, omdat er wieltjes onder zitten. Mocht jij de bergen in gaan, dan is een koffer niet de beste keuze.

Kies voor een reistas

Wanneer jij op een plek blijft of redelijk vaak van plek gaat veranderen kan een reistas goed van pas komen. Online kun je kiezen uit verschillende reistassen. Het voordeel aan een reistas is dat je deze gemakkelijk mee kan nemen, veel volume heeft en overzichtelijk kan houden. Een reistas is eigenlijk een flexibele koffer.

Een backpack voor de avonturier

Als laatst kun je kiezen voor een backpack. Je kiest voor een backpack wanneer je hiervoor kiest heb jij een vakantie geplant waar je veel van plek gaat verplaatsen. Het is namelijk een tas waar je heel flexibel mee bent. Je doet de tas op de rug en je kunt gaan lopen. Het nadeel aan een backpack tas is dat het moeilijk is om overzicht te bewaren. Wel zijn er backpacks met veel volume, daar hoe je jezelf geen zorgen over te maken.