Spanje

Wonen op een vakantiebestemming? Koop een huis aan de kust van Valencia

Altijd al van gedroomd om te wonen aan de kust in Spanje? Een huis aan de kust van Valencia is nu dichterbij dan ooit. Via de link in dit artikel kom je namelijk terecht bij een Nederlandse tussenpersoon die je eenvoudig kan helpen aan een mooie woning of een appartement in deze Spaanse stad. Valencia heeft bovendien een prachtige kustlijn waardoor je ook nog vlakbij het strand zit.

Diverse mooie plaatsen in de buurt van Valencia

Valencia heeft niet alleen een prachtige kustlijn waar je heerlijk aan het strand kunt vertoeven. Er zijn ook enkele andere mooie plaatsen in de buurt die zeker het bezoeken waard zijn. Enkele leuke plaatsen die we kunnen noemen zijn bijvoorbeeld Cullera en Port Saplaya. Natuurlijk kun je ook regelmatig een bezoekje brengen aan de stad Valencia. Een grote stad met een oud centrum waardoor er volop architectuur en horeca te vinden is.

Prachtige en grote stranden

Naast de prachtige binnenstad is het kilometerslange strand aan de kust van Valencia toch wel de grootste trekpleister van dit gebied. Het zijn bovendien brede stranden met een boulevard. Je kan er dus heerlijk shoppen, lekker eten en tot in de late uurtjes nagenieten.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij): https://pixabay.com/nl/valencia-albufera-zonsondergang-2516854/

Neem contact op met de Nederlandse makelaar in Valencia

Wanneer je een woning in Spanje wilt aankopen dan heb je vaak te maken met een lokale makelaar maar veel gevallen maakt dit het niet eenvoudiger. De lokale makelaars spreken niet altijd vreemde talen, soms niet eens Engels. Een Nederlandse makelaar kan je eenvoudig helpen in je eigen taal, kent het gebied en kan je bovendien ook helpen met het papierwerk dat erbij komt kijken.