Vakantie

Zo maak je het perfecte fotoboek na je vakantie

Een fotoboekje maken? De meesten van ons weten hoe leuk het is om op vakantie te gaan. Je zult altijd die geweldige herinneringen van vakantie in binnen- of buitenland houden. Het nadeel aan herinneringen is dat ze naarmate van tijd vervagen en minder duidelijk worden. De details zul je na meerdere jaren die voorbijgaan helaas vergeten. Er is natuurlijk een manier waarop jouw herinneringen minder zullen vervagen of waardoor jij je herinneringen sneller kunt ophalen. Een fotoboekje maken, bijvoorbeeld op Fotoboeken.nl, biedt hiervoor uitkomst. Alle leuke foto’s die je op vakantie gemaakt hebt op een plek. 

Een online fotoboekje maken biedt veel voordelen

Het is het beste om jouw fotoboek online samen te stellen, omdat handmatig een fotoboekje maken veel tijd kost. De foto’s printen en in een boek plakken, allemaal gedoe. Een online fotoboekje kan jij indelen zoals jij wilt. De foto’s in het online gemaakte fotoboek zullen er waarschijnlijk ook beter uitzien dan foto’s die jij zelf zou moeten uitprinten. De foto’s zullen namelijk in de pagina’s van het boek verwerkt zijn in plaats van dat jij foto’s op een bladzijde plakt met bijvoorbeeld lijm. 

Kies een mooie achtergrond

Er zijn verschillende dingen die je via een online fotoboek samensteller kan doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooie achtergronden. In de meeste software van online fotoboeken worden deze achtergronden aangeboden. Met deze achtergronden kan jij kijken wat jij voor jouw fotoboek het beste design vindt. Je zou ook jouw eigen achtergronden in het fotoboek kunnen toevoegen. 

Kies je formaat 

Een ander voordeel van een online fotoboekje maken is dat jij kan kiezen wat de maten van jouw fotoboek zijn. Is het een liggend, vierkant, staand boek? Kies zelf voor verschillende formaten, papier-afwerkingen, kaders en covers. Je zou ook kunnen gaan voor maskers. Een masker is een vormpje die je over een foto heen kan plaatsen. 

Tip: profiteer van deze aanbieding voor korting op je fotoboek!

Plaats leuke teksten

Een andere functie die heel erg leuk is is dat jij teksten kan plaatsen naast of op foto’s. Zo kan jij dus omschrijvingen geven van wat jij meegemaakt hebt, wie wie is op een foto of op welke plek de foto is gemaakt. Natuurlijk kan jij zelf kiezen wat jij bij jouw foto’s wilt schrijven. Het lettertype kan jij ook zelf aanpassen. 

Bewerk je foto’s

Een laatste voordeel van een online fotoboekje maken is dat jij foto’s kunt bewerken. Maak een foto groter of kleiner, snij een bepaald gedeelte uit de foto, teken iets bij de foto, verander het formaat(vierkantje, rondje, driehoekje) van de foto. 

Gezien alle bovengenoemde redenen is het een perfect idee om jouw vakantiefoto’s samen te stellen door een online fotoboek te maken! Veel plezier met je fotoboekje maken.