Cambodja

Ontdek Cambodja te fiets

Cambodja is een land van uitgestrekte landschappen, prachtige natuurgebieden en een rijke cultuur. Als u aan Cambodja denkt, dan ziet u waarschijnlijk prachtige boeddhistische tempels voor u.  De beste manier om de rijkdommen van Cambodja te ervaren is op de fiets. Door zelf op pad te gaan ontdekt u juist de plekken waar toeristen normaal zelden komen. Hierdoor komt u op prachtige, onaangetaste locaties, maakt u echt kennis met de cultuur en ervaart u de schoonheid van ongerepte natuur. Daarom is een fietsvakantie Cambodja een aanrader!

Trektocht door Cambodja langs de mooiste plekken

De wegen in Cambodja zijn perfect voor een fietstocht. Boek daarom een trektocht door het land en fiets langs de indrukwekkende rivier Mekong en de wereldberoemde River Kwai. Ervaar het dagelijkse leven op het platteland van Cambodja.  Uiteraard mag u het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat niet missen. De wegen in Angkor zijn verbazingwekkend goed te fietsen.

Avontuurlijke vakantie in Cambodja

Fietsvakanties zijn aan te raden voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. U hoeft hiervoor geen uitstekende conditie te hebben. Een vakantie per fiets kunt u namelijk aanpassen naar uw wensen, interesses en fysieke gesteldheid.  Welke snelheid uw conditie ook toelaat, u kunt altijd genieten van de omgeving en van locatie naar locatie fietsen.

Standplaats of trektocht

Bij een fietsvakantie kunt u kiezen tussen een trektocht of fietsen vanuit een standplaats. Bij een trektocht fietst u van locatie naar locatie en verblijft u steeds in andere overnachtingsplekken. Het voordeel hiervan is dat u steeds op nieuwe plekken komt. Heeft u liever een uitvalsbasis? Dan kunt u kiezen voor een vakantie met een standplaats. Dit hotel is dan uw basis en u ontdekt dagelijks de omgeving. U kunt hiermee optimaal van de omgeving genieten.

Wilt u graag meer informatie inwinnen omtrent de specifieke reizen, bekijkt u dan gerust even de link in het artikel.