Rotterdam,  Steden

De leukste Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Als de zomervakantie weer ten einde is sluit iedereen zich weer elke ochtend met frisse tegenzin achteraan in de file. Collega’s hebben elkaar een paar weken niet gezien en het kantoorwerk voelt onwennig, zeker omdat het buiten nog lekker na-zomert. Kortom, de ideale tijd om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen met een bedrijfsuitje. En in welke stad kan dat beter dan in Rotterdam! Voor wie het bedrijfsuitje moet organiseren hebben wij een top vier van leuke activiteiten in Rotterdam samengesteld.

1. Een GPS speurtocht.rotterdam

Ontdek Rotterdam aan de hand GPS navigatie en speur de stad af op zoek naar verborgen schatten. Een leuke ontspannen teambuildingsactiviteit die zelfs voor de personeelsuitjes met een strak budget te realiseren is.

2. RIB Boot varen

De Maas biedt ongekende mogelijkheden voor spectaculaire uitjes. U kunt hier namelijk met zogenaamde RIB boten met hoge snelheid varen. De RIB boten zijn ontworpen voor reddings-werk op zee en kunnen halsbrekende manoeuvres maken. Wie van uw collega’s heeft stalen zenuwen en wie durft de hoge snelheid niet aan?

3. Varen in een wereldhaven.

Rotterdam is een waterstad en heeft een van de grootste havens ter wereld. U kunt met uw collega’s deze haven verkennen, niet vanaf de kade maar varend! Op een bootje vaart u tussen de gigantische containerschepen en krijgt u een unieke kijkje achter de schermen bij het havenbedrijf Rotterdam. Een imposant uitje!

4. Diergaarde Blijdorp.

De Rotterdamse dierentuin Blijdorp is per uitstek geschikt voor een gezellig uitje voor uw team. In deze dierentuin kunt u allerlei speurtochten uitvoeren voor een leuk competitief uitje. En zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan aapjes kijken?

De grote verscheidenheid van Rotterdam maakt het de ideale stad voor een personeelsuitje. U kunt gezellig met uw collega’s een terrasje pakken, cultuur opsnuiven in een van de musea of uitdagende uitjes beleven op het water. Rotterdam heeft alles in huis voor een onvergetelijk uitje.