Kerstvakantie

In de kerstvakantie naar Center Parcs

Heb je nog geen plannen voor de kerstvakantie, maar heb je ook geen zin om in de vakantie thuis voor de haard geplakt te blijven? Dan is Center Parcs in de kerstvakantie een goede optie!

Kerst bij Center Parcs

Center Parcs is het hele jaar door al een erg gezellig vakantie park dat geschikt is voor het gehele gezin. Maar met de kerst dagen is het nog gezelliger op Center Parcs. Zo kun je je verblijf laten voorzien van een leuke kerstboom, deze kun je vervolgens zelf versieren naar eigen wensen maar je kunt hem ook laten versieren door het personeel van Center Parcs. Zo kom je aan in een huisje die volledig in de kerstsfeer is voorzien.

Oud & nieuw bij Center Parcs

Als je de kerst dagen liever thuis door brengt, maar bijvoorbeeld met oud en nieuw wel weg wilt van huis kun je dit ook prima vieren bij Center Parcs. Zo wordt er op nieuwjaarsnacht vuurwerk afgestoken op het park zodat je hier naar kunt kijken, ook is er een gezellige nieuwjaarsborrel samen met de andere mensen die het nieuwe jaar willen vieren op Center Parcs.

Voordelig naar Center Parcs

Center Parcs in de kerstvakantieJe kunt nu in de kerstvakantie wel heel voordelig naar Center Parcs. Omdat het over minder dan twee weken al kerst vakantie is kun je nu een last minute boeken. Door gebruik te maken van een last minute bij Center Parcs krijg je wel tot 50% korting op je verblijf, dit scheelt dus een hoop geld. Ook kun je nog gebruik maken van de Center Parcs actiecode, met deze actiecode krijg je nog 25 euro korting boven op de last minute korting. Wij wensen je fijne feestdagen bij Center Parcs.