België

Camping met zwembad

Wil je deze zomer met je gezin op vakantie gaan, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Ga dan kamperen met je gezin in de Belgische Ardennen. De Belgische Ardennen zijn een leuke vakantiebestemming voor jong en oud. Zo kun je in de bosrijke gebieden van de Ardennen mooie wandelingen maken of talloze survival activiteiten doen. Daarnaast staan de Ardennen bekend om haar romantische dorpjes en historierijke steden. De Belgische Ardennen zijn ook zeer populair onder de kampeerders. Er zijn vele campings en andere accommodaties waar je kunt verblijven. Ben je op zoek naar een gezellige familie camping met zwembad, dan kun je het beste kiezen voor Camping Polleur. Deze camping is gelegen in een bosrijke omgeving in de Ardennen, vlakbij het plaatsje Polleur.

Bezienswaardigheden in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen kennen prachtige natuurgebieden waar je fijne boswandelingen kunt maken met je gezin. Als je geen zin hebt om een boswandeling te maken, dan kun je altijd cultuur gaan snuiven in één van de middeleeuwse stadjes. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan La Roche. Deze stad is zeer strategisch gelegen en het Kasteel van La Roche nam in de Middeleeuwen een zeer belangrijke rol in. Daarnaast zijn er vele cafés en restaurants waar je vooral in de zomermaanden heer lijk kunt vertoeven. Of breng een bezoekje aan het kleinste stadje van de wereld, Durbuy. Dit middeleeuwse stadje is erg goed bewaard gebleven. Het stadje bestaat uit kleine schattige straatjes met middeleeuwse huizen die nog in perfecte staat zijn.

Leuke en voordelige accommodaties

Camping Polleur telt maar liefst 11 verschillende accommodaties waar je kunt verblijven. Zo is er genoeg plaats voor je camper, caravan of tent. Als je geen zin hebt om zelf je kampeerspullen mee te nemen dan kun je ook altijd een kampeer hut, appartement of chalent overnachten. Daarnaast heeft de camping tal van moderne faciliteiten zoals een gezellige bistro, mini-supermarkt, zwembad en méér.

belgium-203851_640 (1)