Namibië

Een schitterende rondreis Namibië

Namibië is een van de vele prachtige landen die in het mooie continent Afrika liggen. De wilde, maar ook zo rustige landschappen zorgen voor de mooiste plaatjes. Afrika is een erg mooi continent waar iedereen wel een keer geweest zou moeten zijn. Namibië is hier een geschikte mogelijkheid voor. De door de rustgevende landschappen is een individuele rondreis Namibië zeker iets geweldigs in de maak.

Bezienswaardigheden

In de Afrikaanse landen zoals Namibië zijn talloze natuurparken die geweldige landschappen te bieden hebben. Er zijn dan ook genoeg landschappen die je zeker een keer moet bekijken als je er bent. Zo heb je Kalahri woestij en de Fish River Canyon. Dit zijn beide prachtige plaatjes met geweldige landschappen. De Fish River Canyon is een van de diepste, en daardoor ook meest indrukwekkende kloven ter wereld. Bovendien is een bezoek aan Wolwedans in NamibRand niet te misstaan. Ook zijn is er met de Sassusvlei een surrealistisch landschap door zijn surrealistische duinen. Daarnaast zou een bezoekje aan de Twyfelfontein het zeker waard zijn. Al deze landschappen maken Namibië zo prachtig. Bovendien kun je naar Etosha, een heel erg gevarieerde fauna gaan. Dit was ooit het grootste Nationale Park ter wereld. Namibië zit dus vol van de hoogtepunten en een bezoekje aan Namibië is dan ook een ervaring die je niet meer zult vergeten. Geen hoogtepunt zou je willen overslaan.

Culturen

In al deze landschappen zijn natuurlijk niet alleen planten en open vlakte te vinden. Zo zul je zeker een paar dieren van de Big 5 tegenkomen, maar ook vele andere prachtige en fascinerende dieren. Daarnaast zijn er nog vele exotische culturen in Namibië die je misschien wel even kan zien. Namibië is dus op alle fronten een geweldig en prachtig land om een keer te bezoeken.

Kosten

Helaas zijn dergelijke rondreizen niet erg goedkoop. Je kan je eigen programma samenstellen. Dit kost erg veel moeite en ook een heleboel geld. Vaak ben je niet veel meer geld kwijt wanneer deze reis zou laten organiseren door een reisorganisatie als Tico. Deze maken heel het programma voor je en het is dan in goede handen. Zo is je reis dus sowieso geslaagd en wordt Namibië een land om nooit te vergeten.