Namibië

Vakantiebestemming Namibië

Heb je Zuid-Afrika al eens bezocht en wil je graag wat meer van zuidelijk Afrika willen zien, dan is Namibië een prachtige bestemming waar je heel goed zelfstandig kunt rondreizen. Hoewel het land voor een groot deel uit woestijn bestaat, heeft het een verrassende diversiteit aan landschappen en interessante culturen. Je zult versteld staan van de schoonheid van dit onherbergzame land.

Fascinerende rondreizen in Namibië

Reisorganisatie Sable Tours heeft veel ervaring in het organiseren van reizen naar Namibië. Deze kleine organisatie is gespecialiseerd in reizen naar zuidelijke Afrika. Op de website vind je enkele voorbeelden van reizen naar Namibië, maar het is ook mogelijk om een maatwerk reis aan te vragen. Als je aangeeft wat je wensen en je budget is, zal Sable Tours in overleg een reisplan opstellen dat aansluit bij je wensen. Doordat Sable Tours rechtstreeks met de accommodaties in Namibië samenwerkt, en de meeste van deze accommodaties ook zelf heeft bezocht, is de kwaliteit gegarandeerd en kun je onbezorgd op vakantie. De keuze aan accommodaties is groot, van charmant maar eenvoudig, tot exclusief.

Namibie 1

Namib-Naukluft National Park

Wil je een bijzondere ervaring, dan kun je bij Sable Tours een 3-daagse begeleide wandeltocht in het Namib-Naukluft National Park boeken waarbij je 2 nachten in de open lucht onder de Afrikaanse sterrenhemel slaapt! Tijdens deze wandeltocht ontdek je veel geheimen van de Namib woestijn, die je niet zult zien als je per auto door het gebied rijdt. Na een spannende ontdekkingstocht kun je de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien meemaken, waarna een heerlijk 3-gangen diner wordt voorgeschoteld.
Een reis door Namibië kan ook heel goed worden gecombineerd met een bezoek aan Zuid-Afrika of Botswana. Heel populair is een reis vanaf Kaapstad naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Daarbij is het ook mogelijk om nog via de Caprivi strook verder door te reizen naar Botswana en de Victoria watervallen.

Woestijn Namibie