Accommodaties,  Spanje

Je droomhuis in Spanje vinden? Ontdek de Costa Calida

Is het ook jouw droom om een (tweede) huis aan de Spaanse kust te bezitten? Deze droom kan werkelijkheid worden, want wij hebben meerdere prachtige huizen en appartementen voor je in de aanbieding. Voornamelijk aan de Costa Calida. We vertellen je graag wat meer over de belangrijkste plaatsen in het gebied en waarom het ook een interessante investering kan zijn om een tweede huis in Spanje aan te schaffen.

De meest bekende plaatsen aan de Costa Calida

Er zijn een aantal prachtige badplaatsen aan deze Spaanse kust. Enkele bekende zijn bijvoorbeeld Lo pagan en Mazzaron. Een stukje verder vind je de historische stad Murcia. Dit zijn niet alleen geweldige toeristische trekpleisters, het zijn ook uitstekende plaatsen om je te vestigen of om vastgoed te kopen als een belegging.

De woningmarkt aan dit Spaanse kustgebied

Eigenlijk is de gehele woningmarkt aan de Spaanse kust booming op dit moment. De Costa Calida is zijn van de populairste plekken om een tweede woning aan te schaffen. Sommige mensen komen hier voor de rust, anderen komen voor de cultuur en ook een hoop mensen komen voor het lekkere eten in dit gebied. Omdat de Spaanse kust al heel lang populair zal dat ongetwijfeld nog een lange tijd zo blijven.

Zonder zorgen een huis aanschaffen in Spanje

Waarschijnlijk heb je op televisie wel eens mensen gezien die vertrekken naar het buitenland om zich permanent te vestigen of om een vakantiehuis aan te schaffen. In de meeste gevallen gaat het niet geheel vlekkeloos. Het aankopen van een woning in Spanje wordt een stuk gemakkelijker als je hulp krijgt van een makelaar uit Nederland. Een huis kopen aan de Costa Calida wordt zo een stuk makkelijker.