Accommodaties

Slapen in een groepshuis: met hoeveel personen?

Gaat u met een grote groep op vakantie, dan boekt u een groepsaccommodatie. In een groepshuis kan het gehele reisgezelschap slapen en dit is wel zo gezellig als u samen op vakantie gaat. Heeft u een vakantie met een groot reisgezelschap op de planning staan en bent u benieuwd met hoeveel personen u in een groepshuis kunt overnachten? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Kleine groepshuizen

Is uw reisgezelschap te groot voor een standaard accommodatie? Dan boekt u een groepsaccommodatie. Er zijn groepshuizen voor hele grote gezelschappen, maar er zijn ook groepshuizen voor 10 of 12 personen. Ook als u niet met 15 mensen of meer op vakantie gaat, kunt u gewoon een groepshuis boeken.

Gaat u bijvoorbeeld op vakantie met een groot gezin, gaat u een weekendje weg met de vriendengroep of gaat u op vakantie met meerdere stelletjes? Dan boekt u een klein groepshuis voor 10 of 12 personen. Door het grote aanbod groepshuizen voor dit reisgezelschap, is er altijd wel een accommodatie te vinden die bij u past.

Grote groepshuizen

Gaat u met een groep van 20 of meer personen op vakantie? Dan kunt u ook allemaal in dezelfde accommodatie verblijven. Er zijn groepshuizen voor 10 of 12 personen, maar er zijn ook groepshuizen waar u met 20 of meer mensen in kunt slapen. Sterker nog, er zijn zelfs groepshuizen voor 60 personen. In deze villa’s kunt u met uw gehele reisgezelschap terecht, om gezellig samen onder één dak te slapen.

Heeft u een grote familie en wilt u met iedereen op familievakantie? Dan boekt u een groot groepshuis voor 20 of zelfs meer dan 20 personen. Ook als u met het gehele bedrijf een weekendje weg gaat en het leuk vindt in een groepshuis te slapen, kunt u een grotere groepsaccommodatie boeken.

Vind een groepshuis dat bij u past

Door het grote aanbod groepshuizen, kunt u altijd wel een accommodatie vinden die bij u en uw reisgezelschap past. Of u nu met een kleinere groep op reis gaat of met tientallen personen een weekend weg gaat: er is altijd wel een geschikte groepsaccommodatie te vinden.