Vakantie Tips

Op naar de camping!

Al een tijdje aan het bedenken waar je op vakantie gaat in de zomer met je familie? Lees gauw verder voor een tip in het oosten van Europa: Tsjechië.

Oost-Europa

Het oosten van Europa is niet bepaald een standaard vakantiebestemming voor in de zomer. Vaak kiest men er toch eerder voor om naar bijvoorbeeld Spanje te gaan of naar Frankrijk. Echter, is het een aanrader om Tsjechië te bezoeken en dan niet alleen voor een citytrip naar de historische Praag.

Kamperen

Samen met je familie op vakantie betekent natuurlijk dat er zowel voor de kleintjes als voor de volwassen wat te doen moet zijn. Zo heb je een camping in Tsjechië, Camping 2000. Dit is een kindvriendelijke camping, gelegen aan de gebergte de Jested in  Noord Bohemen. Hier kun je heerlijk genieten aangezien het ook nog eens dichtbij het beschermde natuurgebied is. Daarnaast kun je ook wandelen en mountainbiken, maar onder begeleiding, kun je ook bergbeklimmen bijvoorbeeld.

Op de camping zelf heb je ook voldoende te doen en te zien. Zo kun je meedoen met verschillende sportactiviteiten, zoals badminton, maar heb je ook nog eens sportvelden. Daarnaast is er voor zowel de kinderen als de volwassenen een zwembad met een glijbaan. Om even af te koelen en bij te komen, kun je voor een hapje en een drankje terecht bij een van de bars, snackbars of restaurants op de camping.

Bovendien, wat betreft hygiëne, heb je voldoende sanitaire voorzieningen. Zo heb je gesloten doucheruimtes, maar je hebt ze ook voor de kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn zodanig geïnstalleerd, dat de kinderen er makkelijk bij kunnen bij het wassen van de handjes of wanneer ze naar de toilet moeten.

Al met al, als je op zoek bent naar een gezellige familiecamping met alles erop en eraan, dan is Camping 2000 in Tsjechië zeker een aanrader.