Entertainment

Tips voor als je een dagje naar het strand gaat 

In Nederland hebben we veel verschillende stranden. Daarnaast weten we ook hoe fijn het kan zijn om samen met je vrienden of gezin naar het strand te gaan. Alles wat je op het strand nodig hebt, lees je hier in dit artikel.

Voor welk vervoer kies je?

Voordat je kan genieten op het strand is het belangrijk om te kijken hoe je naar het strand komt. Je hebt verschillende opties. Als je naar een minder druk strand gaat, kan je prima met de auto gaan. Je moet dan van tevoren even uitzoeken of je daar goed kunt parkeren. Wanneer je naar een strand gaat waarvan je weet dat het heel druk is en het lastig is om de auto te parkeren, is het verstandig om voor een ander vervoersmiddel te kiezen. We weten namelijk allemaal wel dat het één groot drama kan zijn wanneer je met de auto naar bijvoorbeeld Zandvoort wilt. Je kunt er in dat geval voor kiezen om met de bus of tram te reizen. Als laatste optie zou je nog met de fiets kunnen gaan. Je kan namelijk prima met je zwemkleding van Ramatuelle Beachwear op de fiets. Maar dan moet je natuurlijk wel in de buurt wonen. 

Neem snacks mee voor op het strand

Er zijn genoeg strandtenten waar je lekker wat kunt eten en drinken, maar je kunt ook zelf wat snacks meenemen. Je kan dan denken aan heerlijk fruit, maar het mag ook wat ongezonder zijn, denk bijvoorbeeld aan een zak van je favoriete chips. Een grote fles water met wat munt of een schijfje citroen is ook erg aan te raden, vooral als het warm is. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je een koelbox bij je hebt. 

Zonnebrand

Dit product mag echt niet missen als je een dagje naar het strand gaat. We hebben het natuurlijk over zonnebrand. Je kunt het beste kiezen voor waterproof zonnebrand om mee te nemen zodat je hem niet weg zweet of afspoelt in de zee. Ook een goede factor is belangrijk. Hoe hoger de factor, hoe meer bescherming. Wanneer je een lichte huid hebt, is het aan te raden om minimaal voor factor 30 te gaan. Het maakt dan ook niet uit hoe goed je huid tegen de zon kan, insmeren is gewoon een echte must. Al helemaal wanneer je bij de zee bent. Rondom de zee gaat het verbanden namelijk nog een stapje sneller. Hou hier dus echt rekening mee.