Entertainment,  Nederland

Een bedrijfsuitje in Breda organiseren, welke leuke mogelijkheden heb je?

Breda is een mooie en leuke stad om een bedrijfsuitje te houden, je hebt immers een groot scala aan leuke mogelijkheden die je kan doen. Van de standaard uit eten en stappen tot de escape room in de oude koepelgevangenis. Ben jij van plan een bedrijfsuitje in Breda te organiseren? Wij geven hieronder een aantal leuke voorbeelden van activiteiten die je als bedrijfsuitje kan doen. 

De BBQ boot

De BBQ boot is een hele leuke activiteit om als bedrijfsuitje te gaan doen, hierbij wordt je door een schipper door de mooie binnenwateren van Breda rondgevaren. De hele tour zal zo’n 2,5 uur gaan duren en ondertussen zal je kunnen genieten van een complete BBQ en onbeperkt bier, fris en wijn. Het wordt natuurlijk wel aangeraden om goed op het weer te letten, bij zonnig warm weer is het heerlijk om over het water heen te varen. De BBQ boot is vaak ook te combineren met andere activiteiten, zoals een Escape Room en Crazy 88 zodat je hele dag een leuke invulling krijgt. 

Een Escape Room

De Escape Rooms zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland, door de variatie tussen de verschillende Escape Rooms is het ook mogelijk om ze te blijven doen. In Breda zelf heb je al meerdere Escape Rooms, zo kan je gaan proberen om te ontsnappen uit de oude koepelgevangenis, kan je onder andere ook kiezen voor de Escape Diner, de Escape the City of de Escape Room van Lot66. 

Het Virtual Reality Dinerspel

Bij het Virtual Reality Dinerspel combineer je gezellig uit eten met Virtual Reality, hierdoor ontstaat een heel innovatief uitje en het is ook heel leuk voor de teambuilding van je werknemers. Wanneer de VR bril is opgezet, zie je je andere collega’s ook terug als virtuele karakters. Tijdens dit hele spel wordt je naar 5 mooie omgevingen meegenomen, zo sta je bijvoorbeeld ineens op de top van de Mount Everest en neem je mee aan de olympische winterspelen. In teams zal je allerlei spellen moeten doen en strijd je tegen andere collega’s, hierdoor leer je ook samen te werken zonder dat je fysiek samen hoeft te komen. Wat ook leuke is, is dat één van de spellen zal worden opgenomen zodat je het samen met je collega’s nog eens kan terugkijken.