Lastminutes,  Spanje

Vlieg last minute naar Ibiza

Ben jij op zoek naar een leuke last-minute? Heb je wel eens aan Ibiza gedacht? Vlieg last minute naar Ibiza met Transavia! Vliegtickets naar Ibiza kun je boeken vanaf Amsterdam Schiphol, Airport Eindhoven of Vliegveld Rotterdam, dus precies wat voor jou fijn is. Transavia biedt ook nog eens deze tickets aan voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Een last minute naar de zon!

Het eiland Ibiza heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat het ook in de winter nog prettig vertoeven is. Er zijn mooie zandstranden met helderblauw water. Ga lekker relaxen of boek een catamaran vaart of snorkeltour, er is meer dan genoeg te beleven op Ibiza.

Waarom Ibiza?

Ibiza behoort tot de Balearen, dit is een eilandengroep ten oosten van het vasteland van Spanje. Ibiza trekt jaarlijks ruim zes miljoen bezoekers. Dat is niet gek want voor iedere doelgroep is er wel wat te beleven. Ibiza is he feesteiland, maar ook het hippie-eiland en het eiland waar de Jetset graag vertoeft. Veel vakantiegangers gaan na een bezoek aan Ibiza minstens nog één keer terug om dat heerlijke vakantiegevoel te herbeleven.

Niet alleen het strand is prachtig

Ibiza heeft naast de prachtige stranden ook hele mooie nationale parken. Het Park de Ses Salines is bijvoorbeeld zo’n stuk natuur dat je gezien moet hebben na een bezoek aan Ibiza. Je kunt er ook goed een scooter of fiets huren om het mooie eiland te bewonderen.

Het eten op Ibiza

Je kunt op Ibiza vrijwel alles eten van biefstuk tot heerlijk verse vis, van pure Spaanse gerechten zoals paella en tapas tot aan een Chinese of Engelse maaltijd. Ook de trend “verantwoorde maaltijden” heeft het tot in Ibiza gered. Steeds vaker zie je maaltijden op de kaart staan die zowel onder de categorie gezond als ecologisch verantwoord passen.

Ibiza duur?

Ibiza staat bekend als “niet goedkoop”, maar toch hoeft een vakantie naar Ibiza ook niet per definitie een dure vakantie te worden. Begin met een goedkoop Transavia vliegticket. Zorg dat je eventueel een appartement hebt waar je zelf kunt koken zodat je niet steeds uit eten hoeft. Of boek een all-inclusive vakantie zodat je vooraf weet wat je kwijt bent aan het eten en drinken. Wil je uitgaan in één van de bekende clubs? Boek de tickets voor deze uitgaansgelegenheden dan vooraf online. Tickets aan de deur van een club zijn namelijk vaak een stuk prijziger dan in de voorverkoop. Wat je ook zult merken op Ibiza is dat er flinke prijsverschillen zijn. Hoe hipper hoe duurder kun je wel zeggen. Wil je goedkoop op vakantie naar Ibiza kijk dan waar je heen gaat. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het toerisme is des te hoger de prijzen. Ga dus naar de wat minder toeristische plekjes toe. Dat betekend overigens niet dat je hier slechter kunt eten, ook hier zijn heerlijke authentieke eetgelegenheden waar je voor een eerlijke prijs een lekkere maaltijd kunt nuttigen.