Uncategorized

Een betoverende vakantie aan de Costa Brava

De Costa Brava in Spanje is een werkelijk paradijs voor menig vakantiegangers. Niet zonder reden. De prachtige natuur, adembenemende zandstranden, de prachtige authentieke dorpjes en indrukwekkende steden maken dit een uitstekende locatie om je vakantie te vieren. Wij geven je de beste locaties voor ieder type vakantieganger.

Voor een strandvakantie naar de Costa Brava

Wie aan de Costa Brava denkt die denkt al snel aan prachtige stranden en een heerlijke relaxte vakantie. Er zijn tientallen plaatsen waar je kunt verblijven en geniet van de zon en zee. We zullen daarom niet elke plaats op een rij zetten, maar de bekendste stranden om te bezoeken zijn Cala Rovira, Cap de Creus, Cala de la Fosca of strand van Tamariu.
Cap de Creus is het meest oostelijk gelegen plekje van heel Spanje en de plek voor een heerlijk fotomoment. Een bezoek aan Cap de Creus is te combineren met een bezoek of verblijf aan de stad Figueres. Cala Rovira is juist dichtbij het vliegveld van Girona te vinden en is gelegen bij de plaats Platja d’Aro. Wat dit strand zo mooi maakt is de ligging in de bosrijke omgeving.
Een van onze favoriete plekken aan de Costa Brava voor een relaxte strandvakantie is Tossa de Mar. Zie hier hoe mooi deze plaats eruit ziet. De stadsmuren, de burcht, de oude stad en het mooie strand maken dit tot een prachtige locatie voor een vakantie voor ieder.

Een luxe vakantie aan de Costa Brava

Wie op vakantie gaat wil vaak ook lekker kunnen genieten van wat luxe. En daarvoor zit je aan de Costa Brava helemaal goed. Een paar plaatsen waar je optimaal kunt genieten van luxe zijn Calella en Empuriabrava.
In de plaats Empuriabrava vind je prachtige vakantiehuizen om te verblijven. Huur hier een boot en vaar door een van de vele kanalen die deze plaats heeft. Daarnaast kun je met het bootje de open zee op. Geniet ook van de verdere luxe die deze plaats te bieden heeft.
Een andere echte aanrader voor luxe en genot is de plaats Calella. De prachtige witte huizen met het mediterrane klimaat, het mooie strand, de restaurants en het uitgaansleven in Calella maken het tot een onvergetelijke vakantie. Doe een goede indruk op van Calella met deze afbeeldingen en informatie.

Losgaan aan de Costa Brava

Wie met vrienden en of vriendinnen op vakantie gaat aan de Costa Brava en graag op stap wil die kan een vakantie naar Lloret de Mar of Blanes boeken. Lloret de Mar is veruit de bekendste plek om helemaal los te gaan. Blanes is een echte aanrader voor vrienden die op jongere leeftijd voor het eerst naar het buitenland op vakantie gaan. Bovendien kun je altijd nog een bezoek brengen aan Barcelona!