Uncategorized

5 tips voor een weekendje weg

Heb jij zin oom een weekendje ertussen uit te gaan? Lekker een leuk weekendje weg? Zorg er dan voor dat het een weekendje genieten is. Een saai weekendje kan je ook thuis hebben, maar een weekendje weg kan je speciaal maken. Om je te helpen aan een bijzonder weekendje weg heb ik 5 tips op een rijtje gezet.

Vrienden- of vriendinnenweekend

Doordat iedereen drukke agenda’s heeft wordt het steeds moeilijker om wat leuks te gaan doen met je vriendengroep. Waarom zou je dus niet gezellig met z’n alle een weekendje weg plannen? Plan zo’n weekendje wel vroeg zodat de drukke agenda’s het niet verpesten. Kies een plek waar veel te doen is en veel mogelijkheden zijn om weer eens met z’n alle bij te praten.

Stedentrip

In een weekendje kan je prefect een stad bezoeken die niet in de buurt is. Ga eens winkelen in een staf ver van huis met een uitgebreid winkelhart. Ook kan je hier de toerist in eigen land uithangen. Bezoek steden die je nog niet kent en leer Nederland nog beter kennen.

Fietsweekend

Hou je ervan om te bewegen in de natuur? Dan is een fietsweekend echt iets voor jou! In Nederland zijn er enorm veel knooppuntenroutes en je kan zelfs je eigen route bepalen. Geniet van tussenstops op een terrasje langs de weg en overnachten bij een bread and breakfast.

Bijzonder overnachten

Het standaard slapen in een hotel of bread and breakfast is voor veel mensen niet meer spannend genoeg. Hier is echter een oplossing voor: ga bijzonder overnachten! Er zijn verschillende mogelijkheden om bijzonder te overnachten. Overnacht bijvoorbeeld in een tipi, op een station, op een strandhuisje of boshut. Alles kan in onze mooie natuur.

Weekendje offline

Tegenwoordig is iedereen 24/7 online. Ben je het nou zat om de hele tijd de meldingen op je telefoon te moeten lezen? Kies er dan voor om een weekendje offline te leven. Boek een weekendje weg naar een plek waar je weinig bereik hebt en geniet van de tijd met de mensen om je heen.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een weekendje weg bijzonder te maken. Kijk wat goed bij jou past en ga er een weekendje op uit.