Wintersport

Waar je aan moet denken als je op wintersport gaat?

Op wintersport gaan is heerlijk. Het is echter wel belangrijk dat je alles bij je hebt om een zorgeloze vakantie te hebben. Waar moet je aan denken als je op wintersport gaat? Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij informeren je graag.

 • Een kwalitatieve winterjas
  Een goede winterjas is een echte must om mee te nemen op wintersport. Als je behalve een kwalitatieve winterjas ook graag een stijlvolle winterjas wilt meenemen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Italiaanse winterjas. Deze modellen zijn vaak heerlijk warm en stijlvol. Ook erg belangrijk als je modieus op de wintersportfoto’s wilt staan.

 

 • Zonnebril
  Een zonnebril is erg belangrijk om bij je te hebben op wintersport. De zon kan soms fel schijnen waardoor je tijdens de diverse activiteiten het zicht kunt verliezen. Een goede zonnebril voorkomt dit en beschermt je ogen tegen de schadelijke UV stralen.

 

 • Zonnebrand en aftersun
  De zon schijnt in de bergen erg fel. Ook als het bewolkt is bestaat de kans dat je gezicht verbrandt. Neem dus zonnebrand en aftersun mee zodat je dit kan voorkomen. Wees niet zuinig met het smeren.

 

 • Waterdichte schoenen
  Het is belangrijk dat je op wintersport goede warme schoenen draagt. Schoenen die je op wintersport draagt moeten waterdicht zijn comfortabel zitten.

 

 • Ski benodigdheden
  Als je gaat skiën zijn er diverse zaken die je niet moet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan ski’s, skiboots, skistokken, een skihelm, skiwax, een skibril en beenbeschermers. Zo kun je zorgeloos skiën.

 

 • De juiste kleding
  Als je op wintersport gaat is het aan te raden om te kiezen voor de juiste kleding. Draag dikke thermo sokken. Ook thermaal ondergoed is erg belangrijk om je lichaam goed warm te houden. Neem ook een warme muts en handschoenen mee om je warm te houden. Het is aan te raden om te kiezen voor waterproof handschoenen.