Landen,  Nederland

Een dagje weg in Nederland. Waar ga je heen?

Even een dagje weg om lekker even je hoofd leeg te maken en even te relaxen. Misschien ga je wel een rondje met een boot maken, een wandeling maken over de duinen of een mooi bos opzoeken. Alles kan maar waar moet je heen? Dat vertellen we je graag! 

Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is niet alleen voor veel buitenlanders een leuk dagje weg. Voor Nederlanders zelf is het ook een enorm leuk uitje en kan voor een enorm leuke dag zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Anne Frank museum of naar de nachtwacht gaan kijken! Het mooie van amsterdam is dat de keuzes eindeloos zijn en Amsterdam super makkelijk aan te reizen is. Ook kun je langs de coffeeshop gaan voor een ander soort plezier. 

Waalwijk

Het Brabantse Waalwijk heeft meer te bieden dan de meeste mensen denken. Waalwijk is ook een redelijk onbekend dorp maar heeft vooral mooie natuurgebieden. Zo kun je gaan varen in verschillende wateren waarmee je niet alleen het mooie van waalwijk krijgt te zien maar ook de omliggende verborgen geheimen in de natuurgebieden. Daarna lekker een hapje eten bij Yutakana om een heerlijke dag goed af te ronden. 

Natuurgebied De Biesbosch 

Een dagje uit naar natuurgebied De Biesbosch zal een enorm lekkere dag worden waar je lekker kan uitvaren op een boot door de zoete wateren van de Biesbosch. Het mooie is dat je die biesbosch in kan vanaf verschillende plekken en dus niet vast zit aan een bepaalde haven. Bij elke haven zitten genoeg eet- en drinkgelegenheden zodat je geen honger of dorst hoeft te krijgen. Ook is het makkelijk aan te reizen vanaf overal in Nederland. 

De efteling

De Efteling in Kaatsheuvel is een algemeen bekend pretpark in Nederland en is ideaal voor de gezinnen die graag een dagje weg willen. De efteling heeft voor iedereen wat en is enorm divers. Zo heb je voor jong tot oud verschillende achtbanen en attracties. Ook heb je genoeg restaurants en/of eetgelegenheden om er voor te zorgen dat je de hele dag in de efteling kan blijven.