Bijzondere locaties

Een heerlijke Zanzibar vakantie

Er zijn weinig plekjes op de wereld waar het mooier is dan in Zanzibar, ook wel Unguja genoemd. Het eiland aan de oostkust van Afrika hoort bij Tanzania. Het eiland is 1666 vierkante meter groot en de semi autonome staat heeft in Stone Town de hoofdstad. Tanzaniaspecialit.com helpt je bij het samenstellen van de perfecte vakantie op dit bijzondere eiland.

Het eiland van de kruidnagel

Er zijn redenen genoeg om via tanzaniaspecialist.nl voor een Zanzibar vakantie te kiezen. Het klimaat is geweldig, de stranden indrukwekkend mooi. Een Zanzibar vakantie betekent duiken in de schitterende koraalriffen en de geur van specerijen. Op Zanzibar ruik je voortdurend kruidnagel. Daar waar de smalle straatjes vroeger gebruikt werden voor slavenhandel koop je nu allerlei snuisterijen, op Zanzibar bezoek je uiteraard ook een van de vele plantages waar kruiden verbouwd werden. Zeer de moeite waard is ook het paleis van de Sultan, de imposante kerken en hoofdstad Stone Town staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst. De tanzaniaspecialist.com helpt je bij het samenstellen van een vakantie waarin je al het moois van Zanzibar ziet. Evengoed geniet je echter van alle voordelen van een all-inclusive vakantie die de tanzaniaspecialist.com in de aanbieding heeft.

Het eiland van Freddie Mercury

Een Zanzibar vakantie is een vakantie voor heel het gezin. Behalve cultuur is Stone Town dé plek om heerlijk te shoppen. Zeker de handgemaakte producten zijn zeer de moeite waard. Wat betreft uitgaan is Zanzibar overigens beperkt. De bars sluiten vroeg en wist je dat voormalig Queen zanger Freddie Mercury op Zanzibar geboren is? En dus stuit je op Zanzibar ook op een heus Freddie Mercury café. Een Zanzibar vakantie is echter vooral genieten van strand en natuur en is minder geschikt om elke avond uit te gaan.

Lokale gerechten

Kies je niet voor een all-inclusive vakantie van de tanzaniaspecialist.com, dan kun je terecht in je eigen hotel of in andere hotels waar je kiest voor gerechten uit de internationale keuken. Probeer – als je er toch bent- ook eens de lokale gerechten. Populair zijn ugali, een stoofpotje met bonen, mais en vlees. Ook het gegrilde vlees en uij – een zoete pap- zijn zeer de moeite waard. Uiteraard eet je er ook vis, die pal voor je neus gevangen wordt. Op Zanzibar drink je geen water uit de kraan maar kies je voor flesjes en thee is er ook erg populair. Voor de liefhebbers; bier en fris worden ook veel gedronken op het eiland.

Tanzaniaspecialist.com

De tanzaniaspecialist.com helpt je bij het boeken van de ultieme vakantie waarin cultuur, natuur en strand voorop staan. Zij kennen het klappen van de zweep, doen alleen zaken met de beste hotels en lichten je uitgebreid voor over de leefwijze op het eiland, door duikers beschouwd als het paradijs op aarde. Aan de hand van jouw wensen zijn de medewerkers van tanzaniaspecialist.com prima in staat de voor jou ideale vakantie samen te stellen. De prijzen die gehanteerd worden zijn verrassend scherp, een extra reden om voor een Zanzibar vakantie te kiezen. Check dus vandaag nog de website van de Tanzania Specialist en boek vandaag nog je droomvakantie.