Parkeren bij Eindhoven Airport
Uncategorized

Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

Tijdens je vakantie goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport? Dan is het verstandig om verschillende parkeeraanbieders in de omgeving van Eindhoven Airport met elkaar te vergelijken. Parkeertarieven kunnen enorm verschillen op en bij de luchthaven. Als je goedkoop wilt parkeren kan je het beste kiezen voor een parking in de buurt. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je goedkoop kunt parkeren bij de luchthaven van Eindhoven. Lees dus snel verder en bespaar komende vakantie op parkeerkosten.

Zoek een parkeeraanbieder in de buurt

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om gemakkelijk op de parking van Eindhoven Airport zelf te parkeren. Zo parkeer je het dichtste bij de luchthaven, echter zijn deze parkeerplaatsen ook een stuk duurder. Terwijl er in de buurt van de luchthaven genoeg parkings te vinden zijn die op loopafstand zijn. Enkele minuten lopen kan je al een flinke besparing aan parkeerkosten opleveren.

Parkeeraanbieders die niet op loopafstand van de luchthaven zitten, maar iets verder, bieden vaak een shuttle service aan. Op deze parkings kan je een stuk voordeliger parkeren en mag je gebruikt maken van de shuttlebus van de parking naar de luchthaven. Bij terugkomst van vakantie wordt je weer met de shuttlebus naar de parkeerplaats gebracht. Het kiezen voor zo’n shuttle parking bij Eindhoven Airport kost iets meer reistijd, maar kan je flink wat parkeerkosten besparen.

Vergelijk online parkeeraanbieders

Iedere parkeeraanbieder in de buurt van de luchthaven heeft weer een ander parkeertarief. Het is dus verstandig om vooraf alle parkings in de buurt van de luchthaven met elkaar te vergelijken. Zo weet je welke het goedkoopste is en kan je vaak ook direct een parkeerplaats reserveren. Sommige parkings bij Eindhoven Airport zijn bijna de helft goedkoper als de parking van de luchthaven zelf.