Vakantie Tips,  Vervoer

Maak het vliegen jezelf gemakkelijk

vliegtuigOnline inchecken kan lange wachttijden op het vliegveld grotendeels voorkomen of verminderen. Over het algemeen kan je vanaf 30 uur tot ongeveer 1 uur voor vertrek inchecken. Online inchecken zorgt er voor dat er geen ontzettend lange rijen bij de incheckbalie staan. Hierdoor kan iedereen eerder het vliegveld betreden, en hoeft u minder lang te wachten. Als we op reis gaan, doen we dit natuurlijk het liefst zo ontspannen mogelijk. Van tevoren inchecken kan een stukje stress wegnemen, waardoor u zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen.

KLM is een van de pioniers op het gebied van online inchecken. Bij KLM kan het super eenvoudig, en op de website staat duidelijk uitgelegd wat je precies moet doen. Hierdoor kan het niet mis gaan, en weet je zeker dat alles helemaal goed verloopt. Daarnaast is het ook mogelijk om het inchecken weer ongedaan te maken. Bent u verhinderd en gaat de reis niet door? Dan kunt u super gemakkelijk het inchecken annuleren.

Verder is een voordeel is dat u thuis zelf uw boarding pass uit kunt printen. Heeft u niet de mogelijkheid om te printen? Ook dan is er een handige optie beschikbaar. U kunt uw boarding pass dan namelijk ook naar uw mobiele telefoon sturen. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw telefoon meenemen naar het vliegveld. Daar aangekomen kunt u de boarding pass via uw telefoon laten zien, en hoeft u dus niets uit te printen.

Een ander voordeel is dat u uw eigen plekken in het vliegtuig kunt kiezen. Als u alleen reist kunt u gebruik maken van ‘meet & seat’, waarmee u kunt zien wie uw medereizigers zijn. Daarnaast is het mogelijk om een extra comfortabele plek te reserveren.

Op online-inchecken.com kan je meer informatie vinden over online inchecken. Ook kan je de links vinden die bij de vliegmaatschappijen horen. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle belangrijke informatie over de vliegtuigtijden, de voorwaarden voor online inchecken en het digitale incheck formulier.