Vakantie Tips

Voordelen van met de camper op vakantie

 Ben je op zoek naar mogelijkheden om eens op een andere wijze op vakantie te gaan? Wellicht is het gebruik van een camper het overwegen waard! Met de camper op vakantie gaan biedt diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld het gebruik van een caravan of losse tent. Daarbij biedt kamperen in z’n algemeenheid het voordeel, dat je veel meer vrijheid hebt dan in een hotel of bijvoorbeeld een duur appartement. Denk alleen al aan het feit dat je vrijwel de hele dag buiten bent op de camping! In dit artikel vind je een aantal voordelen van kamperen met een camper. 

#1: snel door naar een volgende camping

Waar een tent eerst moet worden ingeklapt om naar een volgende camping te kunnen gaan, is dat met een camper niet noodzakelijk. Je ruimt de camper in en vertrekt direct richting de volgende camping. Zo kun je al vroeg op de ochtend vertrekken, waardoor je voor het middaguur op je volgende bestemming arriveert. 

#2: moderne campers bieden veel ruimte

In een moderne camper profiteer je doorgaans van veel meer ruimte dan in een losse tent of bijvoorbeeld een caravan. De camper is tegenwoordig vaak uitgevoerd met een toilet en in sommige gevallen een eigen douchecabine. Daarbij heb je veel kastruimte om je spullen in op te bergen tijdens het rijden. Hou je van een beetje luxe? Bekijk dan de zeer luxe campers die bij Oortgiese Campers te huur zijn.

#3: geniet van meer comfort in een camper

Een derde reden om voor een camper te kiezen, is het feit dat je hierin van meer comfort geniet dan in een tent. Denk aan het fijne bed, de geïntegreerde koelkast en bijvoorbeeld je eigen toilet. Ook biedt een camper vaak meer luxe dan een caravan, afhankelijk van het model camper dat je aanschaft. 

#4: je kunt campers ook tijdelijk huren

Voor de eerste vakantie een camper huren is absoluut een verstnadig keuze. Zo heb je alle gelegenheid om uit te zoeken of kamperen met een camper wat voor jou is! Er zijn verschillende organisaties die deze mogelijkheid aanbieden.