Nederland

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op GeulBungalowpark Schin op Geul ligt in het prachtige Zuid-Limburg. Hier geniet u van het mooie uitzicht over het heuvellandschap. Alle accommodaties zijn ruim opgezet en bieden genoeg privacy met een eigen privéterras. Een aantal zijn huisdiervriendelijk en er zijn zelfs speciale kinderbungalows. Wie van iets meer comfort houdt kan terecht in één van de comfort bungalows welke beschikken over diverse extra’s als Senseo koffieapparaat, vaatwasser en boxspringbedden. Bungalowpark Schin op Geul is geheel autoluw. Bij aankomst en vertrek mag u de auto nabij de bungalow parkeren voor laden en lossen, daarbuiten rijden er geen auto’s over het park. Kinderen kunnen zo veilig spelen.

Faciliteiten

Gasten mogen gebruik maken van de luxe faciliteiten op en rondom het park. Een potje bowlen, kleuteren in de binnenspeeltuin of gratis zwemmen in het subtropisch zwemparadijs in Gulpen. Tevens zijn er voldoende horecagelegenheden en kunt u terecht in de supermarkt voor alle dagelijkse benodigdheden. Op het gehele park is Wi-Fi, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

De omgeving

In de omgeving vindt u uitstapjes voor jong en oud. Door de centrale ligging kunt u vanuit het park gemakkelijk Zuid-Limburg gaan verkennen. Het landschap is erg geschikt voor mooie fiets- of wandelroutes. Onderweg komt u mooie bezienswaardigheden tegen en zijn er voldoende rustplekken voor een hapje en drankje. De steden Valkenburg en Maastricht zijn ook zeker een bezoekje waard tijdens uw verblijf. Voor families met kinderen brengt u een bezoek aan Pretpark De Valkenier of GaiaZoo. Kortom, op Bungalowpark Schin op Geul beleeft u de echte Limburgse gastvrijheid!

Heeft u ervaringen in dit bungalowpark of meer tips voor een vakantie in Zuid-Nederland? Neem contact met ons op voor het delen van deze ervaringen en/of tips!

[ratings]