Bagage online
Vakantie Tips

Inpakstress

Voordat je op vakantie gaat, moet natuurlijk je koffer worden gepakt. Je wilt tijdens het pakken niets vergeten, want het zou vervelend zijn als je in het desbetreffende vakantieland nog bepaalde items moet gaan kopen. Daar komt ook nog eens bij dat in sommige landen producten niet eens verkrijgbaar zijn. Probeer maar eens een bepaald medicijn te halen in de jungle in Azië. Het vergeten van een geheugenkaartje van je camera of een inentingsbewijs kan je ook zeker wat problemen opleveren. Maar niet alleen dat soort producten worden vergeten, de meest standaard en voor de hand liggende producten worden vergeten. Dit zijn de meest vergeten producten op vakantie:

Oplader
Een oplader voor een mobiele telefoon of camera wordt het meest vergeten. Ook opladers voor andere elektronische apparatuur staat op de veel-vergeten lijst.

Zwemkleding
Of je zwemkleding moet meenemen is vaak wel afhankelijk van het type vakantie. Toch is het wel handig om een bikini of zwembroek mee te nemen. Zelfs in een stad kun je een keer bedenken om naar een zwembad te gaan. Als je hem dan niet hebt bij 30 graden, dan baal je dat je hem niet meegenomen hebt.

Verloopstekkers
Over de hele wereld heb je verschillende stopcontacten. In niet elk land kun je dus zo’n Nederlandse stekker gebruiken. Koop daarom altijd de juiste stekkers, anders heb je nog niets aan al je opladers.

Tandenborstel
Je zult het niet geloven, maar veel mensen vergeten een tandborstel mee te nemen. Koop daarom een paar extra tandenborstels, zodat je deze niet als laatste in je koffer hoeft te stoppen.

Verbandtrommel
Natuurlijk hoef je niet een hele verbandtrommel mee te nemen op vakantie, maar een set pleisters, een schaartje en eventueel een verbandje kan altijd handig zijn. Toch vergeten mensen deze dingen vaak. Begrijpelijk, want niemand gaat ervanuit dat die gewond zal raken op vakantie. Toch is het wel verstandig om te hebben: als je het nodig hebt, zal je jezelf dankbaar zijn.

Succes met het inpakken van je koffer. De meest vergeten producten zal je nu in ieder geval niet meer vergeten!